फ्लिपकार्ट Fake or Not Fake Quiz Answers 6 जुलाई 2021

 फ्लिपकार्ट Fake or Not Fake Quiz Answers 6 जुलाई 2021

फ्लिपकार्ट नकली या नकली प्रश्नोत्तरी उत्तर 6 जुलाई 2021 – प्रिय दर्शकों नकली या नकली नहीं फ्लिपकार्ट प्रश्नोत्तरी अब लाइव है। और यदि आप सही उत्तर विकल्पों का चयन करके रोमांचक पुरस्कार जीतना चाहते हैं तो www.onelivenews.com को फॉलो करें। Fake or Not Fake Quiz  जीतने के लिए आपको यहां सबसे तेज सही उत्तर मिलेंगे। तो आइए आज के क्विज के उत्तर देखें।

यह फ्लिपकार्ट Fake or Not Fake Quizअभी लाइव है। आप फ्लिपकार्ट फेक या नॉट फेक क्विज खेल सकते हैं और सुनिश्चित पुरस्कार जीत सकते हैं। यदि आप तेज़ और सही उत्तरों की तलाश में हैं तो क्विज़ के सभी 3 सही उत्तर यहां दिए गए हैं।

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest Answers 7 July : 

Here is Today Fake or Not Fake Question With Answers

Episode 207 – IIT se CM?

Q1: Delhi is the most populated city in the world?

Answer 1: Fake

Q2: Majority of Earths air is made of oxygen?

Answer 2: Fake

Q3: Arvind kejriwal is an iit alumini?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Contest Answers 6 July 

Here is Today Fake or Not Fake Question With Answers

Episode 206 -Katrina Londonwaley?

Q1: Silverfish is a type of fish?

Answer 1: Fake

Q2: Katrina Kaif was born in London?

Answer 2: Fake

Q3: Plants can communicate through their roots?

Answer 3: Not Fake

Episode 205 – Helicopter Shots! 

Q1: MS Dhoni is the first indian wicketkeeper to score 4000 test runs?

Answer : Not Fake

Q2:  Mamata Banerjee is the first longest serving woman chief minister of India?

Answer : Fake

Q3: Mice can live upto 100 years?

Answer : Fake

Episode 204 -Art-athon at Olympics?

Q1: Art used to be an olympic event?

Answer : Not Fake

Q2: Woodpeckers have no vocal cords?

Answer : Not Fake

Q3: Trees are older than sharks?

Answer : Fake

Episode 203 – United States of U.P.?

Q1: Bhartiya janta party is the oldest political party in India?

Answer 1: Fake

Q2: The combined population of UP & MAHARASTRA is larger than that of US?

Answer 2: Not Fake

Q3: Novak Djokovic has won more of master titles than roger Federer?

Answer 3: Not Fake

Episode 202 – Shark Reproduction

Q1: Shark pregnancies can last upto 4 years?

Answer: Not Fake

Q2: Gorillas can catch human cold?

Answer: Not Fake

Q3: The film gully boy is an adaptation of novel titled calling sehmat?

Answer: Fake

Episode 201 – Dribble Milkha Dribble

Q1: Priyanka Chopra Jonas has released a hair care brand.

Answer 1: Not Fake

Q2: Thiruvalluvar whose statue stands off the coast

Answer 2: Fake

Q3: Milkha Singh’s wife Nirmal Saini

Answer 3: Fake

Episode 200 -Bollywood Atrangi

Q1: Lungs are the heaviest internal organ in the human body

Answer 1: Fake

Q2: ranveer singh worked worked as a copywriter before making his debut in bollywood

Answer 2: Not Fake

Q3: virender sehwag has captained two different IPL teams

Answer 3: Fake

Episode 199 -Nepal mein Ganga maa?

Q1: Ganges flows through India and Nepal?

Answer 1: Fake

Q2: Elephants can swim up to 32 kms a day?

Answer 2: Not Fake

Q3: Saharanpur is the only district in India that shares its boundary with four states?

Answer 3: Fake

Episode 198 – Indians at NASA

Q1: Kalpana Chawla went to space in an Apollo space shuttle the first time?

Answer 1: Fake

Q2: A snake uses its tongue to smell?

Answer 2: Not Fake

Q3: Uddhav Thackeray is the first person from Thackeray family to become the Chief Minister of Maharashtra?

Answer 3: Not Fake

Episode 197 – The Biggest Blockbuster

Q1: Chips packets are filled with nitrogen gas to keep the chips crisp?

Answer: Not Fake

Q2: Doga is yoga performed by dogs?

Answer: Fake

Q3: The suns mass takes up over 99percent of solar system?

Answer: Not Fake

Episode 196 – 2 States, 1 CM

Q1: Andy jassy will take over as the ceo of google from July?

Answer: Fake

Q2: Rama and krishna are two species of tulsi plant?

Answer: Not Fake

Q3: The current chief ministers of punjab and harayana share the same surname?

Answer: Fake

Episode 195 – First Humans on Moon

Q1:Beriberi is a disorder caused by deficiency of vitamin b1?

Answer 1: Not Fake

Q2: Sonakshi sinha and shraddha kapoor both made their bollywood debut in the same year?

Answer 2: Not Fake

Q3: Six apollo missions have landed on the moon?

Answer 3: Not Fake

Episode 194 – Shuttle ki Superstar

Q1:Astronauts wear diapers in space?

Answer 1: Not Fake

Q2:Saina Nehwal is the first Indian woman to achieve the no.1 ranking in World Badminton?

Answer 2: Not Fake

Q3: The wettest places on India Mawsynram and Cherrapunji are located in Assam?

Answer 3: Fake

Episode 193 – Bhajji ka Doosra

Q1: Nimbus is a type of cloud?

Answer 1: Not Fake

Q2: Uneven bars and vaults are two types of events in womens Gymnastics?

Answer 2: Not Fake

Q3: Harbajans nickname Bhajji was given to him by Yuvaraj Singh?

Answer 3: Fake

Episode 192 – Sultanpur ka Sultan

Q1: 6 of Rajkumar Rao’s films have a name of places in their titles?

Answer 1: Not Fake

Q2: The youngest member of Parliament was 25 years old when elected?

Answer 2: Not Fake

Q3: Liquified Petroleum Gas (LPG) is mainly mixture of Ethane and Methane?

Answer 3: Fake

Episode 191 – Virat ya Sachin?

Q1: Virat Kohli s jersey number is the sum total of sachin Tendulkar and ms dhonis jersey number?

Answer 1: Fake

Q2: Leeches have 32 brains?

Answer 2: Not Fake

Q3: Samsung started in south korea?

Answer 3: Not Fake

Episode 190 – Savory Seafood

Q1: Shrimp and prawns are the same animals?

Answer 1: Fake

Q2: The 2022 women’s world cup will be held in new Zealand?

Answer 2: Not Fake

Q3: In india there are three state capitals that begin with the letter P?

Answer 3: Fake

Episode 189 – The Defiant Malala

Q1: Gul makai is benazir bhuttos autobiography?

Answer 1: Fake

Q2: Pistachios are actually fruits?

Answer 2: Not Fake

Q3: Puducherry was formed from former Portuguese colonies?

Answer 3: Fake

Episode 188 – History of Matchmaking

Q1: The widal test is used in cricket?

Answer 1: Fake

Q2: Playing cards originated in India?

Answer 2: Fake

Q3:Coolie no 1 is the first bollywood film to go plastic free?

Answer 3: Not Fake

Episode 187 – Mother India

Q1: The first woman to win a dadasaheb phalke award was nargis?

Answer 1: Fake

Q2: Traditionally, masur daal is used in the preparation of dal makhani?

Answer 2: Fake

Q3:Rohit sharma is the only Cricketer who won rajiv ghandi khel ratna award?

Answer 3: Not fake

Episode 186 – Return of the Rhinos?

Q1: No indian has ever won the nobel prize?

Answer 1: Fake

Q2: The sundarban rhinoceros will be reintroducred in india in nov 21?

Answer 2: Fake

Q3: Mangalayam was launched the same year that sachin retired from international cricket?

Answer 3: Not fake

Episode 185 -The Great Khali 

Q1: Me-dam-me-phi is a festival of Nagaland?

Answer 1: Fake

Q2: Wrestler the great Khali’s real name is Pankaj Singh?

Answer 2: Fake

Q3: If you mix all seven colors of the rainbow white color is formed?

Answer 3: Not fake

Episode 184 – Cricketer to Author

Q1: Maharashtra has the highest number of children engaged in child labour?

Answer 1: Fake

Q2: Shilpa Shetty and Anushka Shetty are first cousins?

Answer 2: Fake

Q3: Stargazing the players in my life is a book written by Ravi Shastri?

Answer 3: Not fake

Episode 183 – Java: Cofee ya Coding?

Q1: Java is a type of Coffee?

Answer 1: Not fake

Q2: An elephant’s trunk has 2 bones?

Answer 2: fake

Q3: Lockjaw is a symptom of Plague?

Answer 3: fake

Episode 182 – Tropical Paradise

Q1: Chaitra is the first month of the Indian national calendar?

Answer 1: Not fake

Q2: In the film black amitabh bacchan suffers from dyslexia?

Answer 2: Fake

Q3: Asia is the hottest continent?

Answer 3: Fake

Episode 181 -Jaanvar se Daalchini?

Q1: A female swan is called a pen?

Answer 1: Not fake

Q2: Japanese player Naomi Osaka won the 2021 us open?

Answer 2: Fake

Q3: Cinnamon is obtained from the flower of a plant?

Answer 3: Fake

Episode 180 – Google ne kiya Yahoo!

Q1: Red blood cells are producred in heart ?

Answer 1: fake

Q2: More than 90 percent of the giant pandas diet consists of banana?

Answer 2: fake

Q3: Google was the first internet search engine?

Answer 3: fake

Episode 179 – Untold story of Disha Patani

Q1: Chestnut and button are varieties of mushrooms?

Answer 1: Not fake

Q2: Oil can float in water?

Answer 2: Not fake

Q3: Disha Patani made her hindi film debut with msdhoni the untold story?

Answer 3: Not fake

Episode 178 – India’s Tennis Sensation

Q1: The name of two capital cities in India ends with the word Nagar?

Answer 1: Fake

Q2: The headquarters serum institue of India is located in Delhi?

Answer 2: Fake

Q3: Parineeti Chopra played the role of Sania mirza in her biopic?

Answer 3: Fake

Episode 177 – China on Mars?

Q1: Satyajit Ray was the second person in the world from the film fraternity to receive an honorary doctorate from Oxford University?

Answer 1: Not fake

Q2: Udupi is a type of cuisine native to Kerala?

Answer 2: fake

Q3: China’s 2020 Mars Mission was named Hope?

Answer 3: fake

Episode 176 – Legends of Badminton

Q1: PV Sindhu was the first indian woman to win a medal in badminton at the Olympics?

Answer 1: fake

Q2: Personal protective equipment or ppe kits are recyclable?

Answer 2: Not fake

Q3: In England people drive on the left side of the road?

Answer 3: Not fake

Episode 175 -The Flying Maharaja

Q1:Air India was founded by pandit Jawaharlal Nehru?

Answer 1: fake

Q2:Similar to the planet earth the sun rises in the east and sets in the west on planet venus?

Answer 2: fake

Q3:Delhi high court is the oldest high court in India ?

Answer 3: fake

Episode 174 – ‘Made In China’ Tea?

Q1:Iced tea was invented in china?

Answer 1: fake

Q2:Sundar pichai was born and raised in kerela?

Answer 2: fake

Q3:Kangaroo cannot fart?

Answer 3: fake

Episode 173 -Shilpa ki Baazee

Q1: China’s sinopharm vaccine was given approval for emergency use from who is may 2021?

Answer 1: Not fake

Q2: Shilpa Shetty made her hindi film debut against Akshay Kumar?

Answer 2: fake

Q3:Human brain consists of 75% water?

Answer 3: Not fake

Episode 172 –Cow-id Cure

Q1: Applying cow dung on your body cures Covid-19?

Answer 1: Fake 

Q2: India got its independence before world war 2 ended

Answer 2: Fake 

Q3: Mary Kom has won a medal for India at the Olympics?

Answer 3: Not fake

Episode 171 – 48 runs in 6 balls?

Q1: The census in India occurs after every 5 years.

Answer 1: Fake 

Q2:  Dogs are capable of smelling cancer.

Answer 2: Not fake

Q3:  In cricketing history the highest number of runs scored in an over is 48.

Answer 3: Fake

Leave a Comment